Juhanin-polku.jpg

Koljonvirralla löytyy tekemistä ja aktiviteetteja niin aikuisille kuin lapsillekin.
 
 

Frisbeegolfia

Koljonvirran leirintäalueella on mahdollisuus heitellä frisbeetä uudella 9-väyläisellä radalla. Voit pelata omilla kiekoilla tai vuokrata kiekkoja leirintäalueen infosta.

 

Kalastusta

Kansankirjailija Juhani Ahon lempiharrastus oli kalastus. Koljonvirralla voit nauttia harrastuksesta kirjailijan tapaan vaikka Jussin onkikivellä. Lisätietoa leirintäalueen infosta.

 

 

Minigolfia ja jalkapallogolfia

Leirintäalueella on kesällä 2013 uusittu minigolfrata. Mailoja ja palloja saat vuokrattua leirintäalueen infosta.

 

Ratsastusta

Koljonvirran ratsastuskeskus sijaitsee aivan Koljonvirran leirintäalueen kupeessa. Ratsastuskoulu tarjoaa ammattitaitoista opetusta osaavilla, tehtäväänsä sopivilla ja hyvin hoidetuilla hevosilla, joilta taittuu niin koulu- kuin esteratsastuskin. Tarjolla myös talutusratsastusta.
Lisätietoja: Koljonvirran Ratsastuskeskus Oy sekä Koljonvirran Ratsastajat ry

 

Skeittausta, polkuautoilua sekä keppihevosratsastusta

Leirintäalueen vuonna 2012 rakennettu skeittiramppi palvelee alan harrastajia. Vuosittain järjestetään myös kisatapahtuma "Kohtuuttoman kovvoo ajua". Tapahtumasta voit lukea lisää tapahtumakalenterista.
Polkuautot ja keppihevoset ovat pienten vieraiden käytettävissä koko alueella.

 

Uimapaikat ja -rannat

Koljonvirran ympäristöstä löytyy kaksi uimarantaa. Mansikkaniemen uimaranta sijaitsee aivan Juhani Ahon museon läheisyydessä. Koljonvirta Campingin uimaranta palvelee sekä matkailijoita että paikkakuntalaisia.

 

Vaellus- ja ulkoilureitit

Monipuolinen ja kaunis savolainen ympäristö puhtaan ilman kera houkuttelee jäämään ulos ja nauttimaan olosta. Koljonvirran maisemissa voit vaeltaa Koljonvirran kierroksella, joka on yhteensä 24 km. Pääset myös vaellusreittiä pitkin Runnille saakka, joka yhteensä 29 km.


Takaisin ylös