Liikenneyhteydet.jpg

Koljonvirran alue sijaitsee noin 5 kilometriä Iisalmen keskustasta pohjoiseen, Ouluntien varrella.

Iisalmen keskustasta
Aja pohjoiseen keskustasta n. neljä kilometriä. Käänny liikenneympyrästä vasemmalle ja aja n. 500 metriä. Olet perillä.

Oulun suunnasta

Oulusta tultaessa Koljonvirta on helppo saavuttaa. Ouluntie kulkee Koljonvirran sillan kautta kohti Iisalmea. Kiuruvedentien risteyksen jälkeen matkaa on 1,5 kilometriä.

Kajaanin suunnasta

Tultaessa Kajaanista pitkin 5-tietä nouse ylös rampista, jossa lukee Kalajoki ja Iisalmi. Aja 2,5 kilometriä suoraan. Jatka liikenneympyrästä suoraan 500 metriä ja olet Koljonvirralla.

Pysäköinti alueella

Alueella kävijöiden pysäköintitarpeeseen on saatu helpotusta, kun kesäteatteria varten on valmistunut uusi parkkipaikka 72 ajoneuvolle. Pysäköintialueelta johtaa viehättävä kevyen liikenteen väylä Koljonvirran opastuskeskuksen ja Dolgorukin patsaan ohitse kohti kesäteatteria ja Juhani Ahon museota. Myös Metsäpirtin pysäköintialuetta on laajennettu, jolloin uudella alueella on tilaa yhteensä n. 160 autolle. Uusille pysäköintialueille pääsee Ouluntien liikenneympyrästä lähdettäessä Soinlahden suuntaan ja heti vasemmalle Metsäpirtin liittymästä.

Kesäteatterin kävijöille tuttu Juhani Ahon museon liittymän lähellä oleva niitty ei enää tänä kesänä toimi paikoitusalueena. Tulevana syksynä Juhani Ahon museon liittymän yhteydessä olevaa pysäköintialuetta laajennetaan, joka mahdollistaa noin 60 auton pysäköinnin.

Alueen opasteet uudistetaan myös tulevana syksynä.

 Takaisin ylös